• Our coolers have been widely applied in various fields to associate with cooled equipments. Our coolers have been widely applied in various fields to associate with cooled equipments.

    DIPAKSA

    Pendingin kami parantos seueur diterapkeun dina sagala rupa bidang pikeun dikaitkeun sareng peralatan anu didinginkan.

  • A low maintenance and energy cost is a result of problem-free structural design.A low maintenance and energy cost is a result of problem-free structural design.

    KUALITAS ALUS

    Pangropéa anu murah sareng biaya énergi mangrupikeun hasil desain struktural bébas masalah.

  • Always take account of the maximum cost-effectiveness over the entire life cycle. Always take account of the maximum cost-effectiveness over the entire life cycle.

    INISIATIF héjo

    Salawasna perhatosan épéktipikasi ongkos-maksimal dina sapanjang siklus kahirupan.

  • Pursue reliable project management and quickly response in after-sales service. Pursue reliable project management and quickly response in after-sales service.

    LAYANAN ALUS

    Ngudag manajemén proyék anu dipercaya sareng gancang réspon dina jasa saatos-penjualan.

PRODUK UTAMA

Produsén Profesional Sistem Menara Pendingin

index_advantage_bn
  • APPLICATIONS
  • APPLICATIONS
  • APPLICATIONS
  • APPLICATIONS

APLIKASI

  • Munara pendingin biasana disimpen dina industri salaku salah sahiji komponén penting dibarengan ku seueur mesin beurat anu sanés dina hiji unit industri anu parantos kalibet dina produksi, ngolah atanapi ngarakit produk. Rupa-rupa prosés industri ngajantenkeun cai panas anu dipompa kana menara pendingin. Nozel menara anu nyéhatkeun nyemprotkeun cai panas kana "ngeusian media" dimana aya luas permukaan anu maksimal sareng ieu ngakibatkeun kontak cai-hawa pikeun niiskeun cai. Menara pendingin seueur dianggo dina kilang minyak, pabrik pétrokimia, pembangkit listrik termal, pepelakan nuklir, pepelakan ngolah kadaharan, pepelakan gas alam jsb.

BLOG KAMI

  • Lega Aplikasi pikeun Cooling Tower

    Tower cooling utamina dianggo pikeun manaskeun, ventilasi, sareng AC (HVAC) sareng tujuan industri. Éta nyayogikeun operasi anu épéktip hemat sareng énergi pikeun sistem anu peryogi tiis. Langkung ti 1500 fasilitas industri nganggo seueur cai pikeun niiskeun pepelakanana. HVAC ...

  • Sistem Perawatan Cai pikeun Cooling Tower

    Pikeun perusahaan industri anu nganggo menara pendingin pikeun fasilitas na, sababaraha jinis sistem pangobatan cai menara pendinginan biasana diperyogikeun pikeun mastikeun prosés anu épisién sareng umur palayanan anu langkung lami. Upami cai menara anu tiis ditingalkeun, pertumbuhan organik, fouling, skala, sareng korosi tiasa ...

  • Pambuka Dasar pikeun Cooling Towers

    Menara pendingin mangrupikeun panukar panas, di jero anu panas ditarik tina cai ku kontak antara cai sareng hawa. Menara tiis nganggo épaporasi cai pikeun nolak panén tina prosés sapertos ngagolakkeun cai anu medar anu dianggo dina kilang minyak, pembangkit kimia, pembangkit listrik, baja ...

Industri urang ngalayanan