Tentang Kami

Saha Kami?

Industrial application of Cooling system + Water treatment

Kami produsén ngarah tina alat-alat panyamanan kualitas luhur (nutupan cooler kabuka sareng sirkuit, kondensor nguap sareng coolers hawa) sareng alat-alat pangobatan cai anu aya hubunganana (pangubaran cai RO, Filtrasi sareng Ultra-filtrasi, Pelunakan Cai, Sistem Dosis Kimia sareng Limbah MBR -Sistem Perlakuan Cai) kalayan ampir 20 taun kanyaho sareng pangalaman.
Salami mangtaun-taun, urang parantos nyayogikeun alat-alat kualitas anu luar biasa sareng jasa ka konsumén kami sareng mangrupikeun pasangan anu dipikaterang di seueur industri kalebet énergi, minyak sareng gas, industri beurat, industri pétrokimia, pembangkit listrik, kilang minyak bumi, pabrik bubur & kertas, pabrik baja, aplikasi tambang, industri pangan sareng peralatan khusus kanggo daérah sipil sapertos gedong kantor, stasiun karéta-jalan.
Salami kerjasama sareng para nasabah di bidang industri, kami dipercayakeun pikeun nyayogikeun alat-alat pangobatan cai anu aya kaitanana ngalangkungan tina klarifikasi cai sumber kana prosés daur ulang limbah-cai. Pangalaman anu jarang sareng kaahlian anu jero parantos ngajantenkeun kami ahli dina bidang ieu.

Tim rékayasa kami ahli dina ngamajukeun optimasi desain menara pikeun memaksimalkeun efisiensi bari mastikeun patuh kana ijin operasi anu relevan sareng perusahaan kami fleksibel pikeun gampang adaptasi sareng istilah sareng kaayaan para nasabah bari fokus kana kabutuhan pelanggan sacara umum sapertos perencanaan situs, cai & kualitas udara, biaya anu dievaluasi, gampang dianggo sareng integritas jangka panjang sareng profesionalisme dina industri.

Tim ICE anu dinamis ngarepkeun pikeun mempermudah kasuksésan silih teruskeun sareng palanggan urang sadunya.

Nyayogikeun produk sareng jasa anu produktif, ékonomis sareng tahan lami saluyu sareng

kabutuhan sareng ekspektasi konsumén kami.

- VISI urang--

Tower tower urang didesain janten sustainable sareng

gaduh dampak lingkungan anu handap.

- MISI URANG -

Ahli anu gaduh pangalaman + Parabot ngolah canggih + Pagawé propésional dina kode prakték anu dikaluarkeun

ku Quality Management System = produk kepuasan 100%

- NILAI KAMI -

Bubuka Dasar Manufaktur

DSC00870
DSC00865
DSC00874

Situs produksi ICE anu aya di Propinsi Shandong anu ngagaduhan kaunggulan dina fasilitas anu saé, padamelan propésional anu cekap sareng sumberdaya bumi, sareng kabijakan pendukung lokal ngeunaan pamekaran inovasi sareng téknologi.

Produksi condong dilarapkeun dina basis pabrik kami pikeun ngajamin produk kualitas luhur kalayan fitur kalapa, samentawis éta, éta nyayogikeun kalenturan dina waktos waktos kalungguhan sareng kapasitas produksi, khususna pikeun proyek khusus. 

Fasilitas Manufaktur