• ICE Chemical Dosing System for Water Treatment in Cooling Tower System

    Sistem Dosis Kimia ICE pikeun Perlakuan Cai dina Sistem Menara Pendingin

    Operasi sistem pendinginan langsung mangaruhan réliabilitas, épisiénsi, sareng biaya prosés industri, kelembagaan, atanapi industri naon waé. Ngawaskeun sareng ngajaga kendali korosi, déposisi, kamekaran mikroba, sareng operasi sistem penting pisan pikeun nyayogikeun Total Cost of Operation. Léngkah munggaran pikeun ngahontal minimum nya éta milih program pangubaran anu cocog sareng kaayaan operasi pikeun ngaleutikan setrés sistem.