Counter-flow Closed Circuit Cooling Towers / Evaporative Closed-circuit Coolers

Pedaran pondok:

Hawa garing anu disejukkeun lebet kana louvers di unggal sisi menara di handapeun, sareng ditarik ka luhur sareng kana coil ku gaya tina kipas aksial anu dipasang di luhur, ngaganggu cai anu murag (asalna tina sistem distribusi cai) sareng ningkatkeun efisiensi mindahkeun panas dina kaayaan hawa baseuh panas dileupaskeun tina menara kana atmosfir. Salami prosés damel ieu, sajumlah alit cai sirkulasi ulang ngejat kumargi transfer panas laten ngalangkungan tabung sareng tembok gulungan, ngaleungitkeun panas tina sistem. Dina modeu operasi ieu, kusabab kinerja nguap nurunkeun suhu cai anu tinggaleun sareng énergi kipas parantos disimpen.


Prinsip prosés

Parameter Téknis

Aplikasi

Tanda Produk

Pedaran kinerja produk

Ngabandingkeun sareng munara pendinginan sistem terbuka, langkung gampang dijaga mangrupikeun ciri anu béda tina cooler sirkuit tutup éaporasi ICE anu mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun sistem pendinginan kalayan manpaat anu sanésna:
Ngurangan konsumsi cai, ngahémat énergi sareng perawatan alat.
Nyingkahan résiko signifikan faktor fouling dina tukeur panas atanapi fasilitas anu sami.
Pamasangan penting sareng penghematan biaya operasional (henteu kedah pompa, klep, tambahan pipa damel sareng sajabana)
Lingkungan aplikasi anu langkung lega - alat-alat loop tertutup sayogi dioperasikeun dina suhu luar beku. Éta serbaguna pisan tina alat-alat prosés industri anu tiis dugi ka ngajaga suhu di pusat data sareng kamar komputer dugi ka pabrik kimia.

Structure chart of ICE counter-flow Closed Circuit Cooling Tower

ICE Evaporative counter-flow struktur sirkuit katutup sirkuit sareng komponenana konci konci:

Sistem Ventilasi (Kipas)
Kipas aksial luar sareng performa anu hadé pikeun desain tilu-lindungan, dilengkepan ku agul aluminium sareng IP56, kelas F anu disetir motor kalayan ventilator anu diinduksi anu bakal ngahalangan hawa sareng ngirangan kabocoran.

Sistem Distribusi Cai Canggih
ICE évaporasi munara tutup loop anu ditutup épék dipasang baki nozel semprot tetep bakiak bari nyayogikeun sebaran cai anu tetep sareng konstan pikeun maksimalkeun pindahan panas antara hawa, cai sareng cairan prosés pikeun ningkatkeun efisiensi panolakan panas.
Nozel semprot dipasang dina pipa distribusi cai bébas korosi pikeun gampang dibongkar.

Tabung Tambaga Beureum
Bak komponén konci dilarapkeun ku tambaga beureum tipe T2 kualitas luhur anu dibeli ti pabrik merek terkenal pikeun mastikeun kinerja anu dipercaya sareng stabil pikeun alat-alat urang.

Ngaleungitkeun Eliminator
Diwangun sareng didamel tina PVC pikeun ngirangan leungitna cai nalika operasi baseuh sareng ngawatesan tingkat drift pikeun ngirangan konsumsi cai sareng ngajauhan skala.

Louver sareng Damper
Aya fungsi peredam pikeun ngendalikeun aliran hawa nalika dioperasikeun tina menara pendingin dilarapkeun dina cai, sistem pompa panas hawa atanapi prosés pendinginan anu sami pikeun nyingkahan karugian panas nalika turunna alat-alat khususna dina cuaca anu tiis.

Pemanas listrik
Nalika suhu atmosfir di luhur 0 ℉ (-18 ℃), kalayan manaskeun listrik suhu cai baskom moal turun tina 40 ℉ (4,4 ℃). Aya panyalindungan cai lemah anu disetél dina manaskeun pikeun mastikeun éta ngan bakal tiasa dianggo nalika éta di jero cai. Sadaya unsur ngeunaan manaskeun listrik dipasang di jero kotak sareng adaptasi pikeun operasi luar.

Cekungan Cai-lamping
Desain lamping (Dengdekkeun ka arah kaluaran debit polutan) pikeun nyingkahan stagnasi cai sareng saringan stainless steel bakal ningkatkeun limpahan sareng debit polusi sakaligus mersihan polutan sareng kokotor dina baskom.

Bahan Casing
Menara pendinginan standar ICE nganggo lambaran baja dilapis tahan tahan karat anu énggal anu diwangun séng salaku substrat utama, dina kombinasi sareng Al, Mg sareng jumlah silikon. Kahirupan jasa 3 ~ 6 kali langkung lami dibandingkeun sareng lembaran baja séng aluminisasi normal sareng tahan résistansi sareng résistansi tahan termal ogé alus teuing.

ICE counter-flow Closed Circuit Cooling Tower Structure Feature Picture
ICE Counter-flow Closed Circuit Cooling Tower system applied in steel factory
ICE Counter-flow Closed Circuit Cooling Tower system applied in aluminium manufacturer
ICE Counter-flow Closed Circuit Cooling Tower system applied in heat-engine plant

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Parameter Téknis Counter-flow Closed-circuit Cooling Tower

    Modél

    Kipas angin

    Pompa Nyemprot

    Ukuran pipa inlet / outlet

    Ukuran pipa suplai

    Rentang Tekanan Gawe

    Beurat bersih

    Fungsi Beurat

    Diménsi

    Volume hawa

    Kakuatan

    Laju Aliran

    Kakuatan

    m3/ jam

    KW

    m3/ jam

    KW

    DN

    DN

    Mpa

    KG

    KG

    L * W * H(mm)

    ICE-6T

    12000

    0,75

    11

    0,75

    DN65

    DN25

    0,05-0,35

    390

    707

    1600x980x1850

    ICE-10T

    12000

    0,75

    11

    0,75

    DN65

    DN25

    0,05-0,35

    408

    739

    1600x980x1850

    ICE-15T

    12000 x2

    0,75 × 2

    25

    1.5

    DN65

    DN25

    0,05-0,35

    530

    1074

    2350x1000x1900

    ICE-20T

    12000 x2

    0,75 × 2

    25

    1.5

    DN65

    DN25

    0,05-0,35

    550

    1109

    2350x1000x1900

    ICE-30T

    16800 x2

    1.1 × 2

    25

    1.5

    DN80

    DN25

    0,05-0,35

    776

    1662

    2850x1170x2750

    ICE-40T

    16800 x2

    1.1 × 2

    25

    1.5

    DN80

    DN25

    0,05-0,35

    822

    1737

    2850x1170x2750

    ICE-50T

    22000 x2

    1,5 × 2

    25

    1.5

    DN100

    DN25

    0,05-0,35

    1027

    1976

    2850x1170x3150

    ICE-60T

    22000 × 2

    1,5 × 2

    25

    1.5

    DN100

    DN25

    0,05-0,35

    1077

    2058

    2850x1170x3150

    ICE-70T

    22000 x2

    1,5 × 2

    44

    2.2

    DN125

    DN25

    0,05-0,35

    1350

    2562

    2850x1400x3290

    ICE-80T

    22000 × 2

    1,5 × 2

    44

    2.2

    DN125

    DN25

    0,05-0,35

    1418

    3051

    2850x1400x3290

    ICE-100T

    16800 x4

    1.1 × 4

    88

    2.2

    DN150

       DN40

    0,05-0,35

    2174

    3873

    3200x1800x3490

    ICE-120T

    16800 x4

    1.1 × 4

    88

    2.2

    DN150

    DN40

    0,05-0,35

    2253

    4221

    3200x1800x3490

    ICE-140T

    22000 x6

    1,5 × 6

    88

    2.2

    DN150

    DN40

    0,05-0,35

    2356

    4560

    4500x2100x4200

    ICE-160T

    22000 x6

    1,5 × 6

    88

    2.2

    DN150

    DN40

    0,05-0,35

    2491

    4685

    4500x2100x4200

    ICE-180T

    22000 × 6

    1,5 × 6

    150

    3

    DN150

    DN40

    0,05-0,35

    2595

    5534

    4500x2100x4200

    Parameter Téknis Counter-flow Closed-circuit Cooling Tower

    Modél

    Kipas angin

    Pompa Nyemprot

    Ukuran pipa inlet / outlet

    Ukuran pipa suplai

    Rentang Tekanan Gawe

    Beurat bersih

    Fungsi Beurat

    Diménsi

    Volume hawa

    Kakuatan

    Laju Aliran

    Kakuatan

    m3/ jam

    KW

    m3/ jam

    KW

    DN

    DN

    Mpa

    KG

    KG

    L * W * H(mm)

    ICE-200T

    75000 × 2

    5,5 × 2

    150

    3

    DN200

    DN40

    0,05-0,35

    3016

    6439

    4500x2100x4377

    ICE-240T

    75000 × 2

    5,5 × 2

    150

    3

    DN200

    DN40

    0,05-0,5

    3688

    7777

    5100x2300x4896

    ICE-280T

    100000 x2

    7,5 × 2

    190

    4

    DN250

    DN65

    0,05-0,5

    4186

    9654

    5100x2300x4896

    ICE-300T

    100000 x2

    7,5 × 2

    190

    4

    DN250

    DN65

    0,05-0,5

    4362

    10174

    5100x2300x4896

    ICE-320T

    100000 x2

    7,5 × 2

    190

    4

    DN250

    DN65

    0,05-0,5

    4539

    10694

    5100x2300x4896

    ICE-340T

    100000 x2

    7,5 × 2

    190

    4

    DN250

    DN65

    0,05-0,5

    4715

    11214

    5100x2300x4896

    ICE-360T

    125000 x2

    11 × 2

    190

    4

    DN250

    DN65

    0,05-0,5

    4892

    11734

    5100x2300x4896

    ICE-380T

    125000 × 2

    11 × 2

    280

    5.5

    DN250

    DN65

    0,05-0,5

    5068

    12254

    5800x3000x4910

    ICE-400T

    125000 x2

    11 × 2

    280

    5.5

    DN250

    DN65

    0,05-0,5

    5245

    12774

    5800x3000x4910

    ICE-420T

    125000 × 2

    11 × 2

    280

    5.5

    DN250

    DN65

    0,05-0,5

    5421

    13294

    5800x3000x4910

    ICE-440T

    140000 x2

    11 × 2

    280

    5.5

    DN300

       DN65

    0,05-0,5

    5597

    13814

    5800x3000x4910

    ICE-460T

    140000 x2

    11 × 2

    350

    7.5

    DN300

    DN65

    0,05-0,5

    5774

    14334

    5800x3000x4910

    ICE-480T

    140000 x2

    11 × 2

    350

    7.5

    DN300

    DN65

    0,05-0,5

    5950

    14853

    5800x3000x4910

    ICE-500T

    140000 x2

    11 × 2

    350

    7.5

    DN300

    DN65

    0,05-0,5

    6127

    15373

    5800x3000x4910

    ICE-520T

    180000 × 2

    15 × 2

    350

    7.5

    DN300

    DN65

    0,05-0,5

    7065

    17652

    6200x3200x4950

    ICE Counter-flow Closed Circuit Cooling Tower system applied in aluminium manufacturer ICE Counter-flow Closed Circuit Cooling Tower system applied in heat-engine plant ICE Counter-flow Closed Circuit Cooling Tower system applied in steel factory55

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk