• Counter-flow Closed Circuit Cooling Towers / Evaporative Closed-circuit Coolers

    Counter-flow Closed Circuit Cooling Towers / Evaporative Closed-circuit Coolers

    Hawa garing anu disejukkeun lebet kana louvers di unggal sisi menara di handapeun, sareng ditarik ka luhur sareng kana coil ku gaya tina kipas aksial anu dipasang di luhur, ngaganggu cai anu murag (asalna tina sistem distribusi cai) sareng ningkatkeun efisiensi mindahkeun panas dina kaayaan hawa baseuh panas dileupaskeun tina menara kana atmosfir. Salami prosés damel ieu, sajumlah alit cai sirkulasi ulang ngejat kumargi transfer panas laten ngalangkungan tabung sareng tembok gulungan, ngaleungitkeun panas tina sistem. Dina modeu operasi ieu, kusabab kinerja nguap nurunkeun suhu cai anu tinggaleun sareng énergi kipas parantos disimpen.