Cross-flow Closed Circuit Cooling Towers / Evaporative Closed-circuit Coolers

Pedaran pondok:

Salaku induksi jinis silang aliran menara pendingin épaporatif, cairan menara (cai, minyak atanapi propiléna glikol) digunakeun pikeun nyayogikeun anu dikurung dina coil sareng henteu kakeunaan langsung kana hawa. Coil fungsi pikeun ngasingkeun cairan prosés tina hawa luar, ngajaga éta beresih jeung rereged bébas dina loop katutup. Di luar coil, aya cai anu nyemprotkeun coil sareng dicampur sareng hawa luar pikeun ngaluarkeun hawa haneut tina menara anu tiis kana suasanana salaku bagian tina cai nguap. Cai tiis di luar coil dikurebkeun deui sareng dianggo deui: cai tiis gelung deui ka awal prosés pikeun nyerep langkung panas nalika ngejat. Éta ngabantosan ngajaga cairan prosés anu bersih anu bakal ngirangan biaya perawatan sareng operasi. 


Prinsip prosés

Parameter Téknis

Aplikasi

Tanda Produk

Fitur menara pendingin sirkuit katutup-aliran:

Merenah Pangropéa
Struktur desain kamanusaan kalayan panto aksés anu langkung ageung (tiasa dikonci) sareng rohangan jero anu cekap, tanaga pangropéa sacara merenah tiasa lebet kana jero menara pikeun pamariksaan sareng perawatan sadinten henteu masalah peralatanna ngajalankeun atanapi mareumanana.

Anti skala
Kusabab hawa garing anu tiis sareng aliran cai semprot dina jalur anu sajajar, permukaan tabung parantos ditumpes ku cai semprot pikeun nyingkahan tempat garing anu bakal ngakibatkeun simpé skala. Sareng suhu cai semprot langkung handap tina suhu skala anu ogé ngirangan skala.

Kinerja Bursa Panas Kalintang alus
Cooler loop tertutup lintas-aliran ngadopsi téknologi kombinasi duanana coil sareng isian pikeun panolakan panas anu ngaoptimalkeun permukaan mindahkeun panas pikeun ningkatkeun épisiénsi sistem. 

ICE Evaporative cross-flow struktur sirkuit katutup sirkuit sareng komponenana konci konci:

Sistem Ventilasi (Kipas)
Kipas aksial luar sareng performa anu hadé pikeun desain tilu-lindungan, dilengkepan ku agul aluminium sareng IP56, kelas F anu disetir motor kalayan ventilator anu diinduksi anu bakal ngahalangan hawa sareng ngirangan kabocoran.

Sistem Distribusi Cai Canggih
Kusabab aliran hawa sareng cai dina jalur anu sajajar, éta tiasa mariksa sareng ngajaga salami prosés ngaji.

Cooler (coil)
Dijieunna dina stainless steel kualitas luhur 304 anu parantos diklasifikasikeun sareng diliwatan 3 kali pengukuran tekanan 2.5Mpa pikeun mastikeun prestasina.

Skala Cleaner
Éta pilihan pilihan pikeun ngitung deui perlakuan cai.

Ngeusian (PVC)
Diwangun sareng didamel tina PVC pikeun nurunkeun suhu cai semprot anu bakal nyingkahan skala sareng keusikan anu saéstuna naékkeun épisiénsi sistem ku ngirangan konsumsi cai kalayan kinerja mindahkeun panas anu langkung saé.

Pompa Semprot
Cooler ICE dilengkepan pompa sentrifugal mékanis.

Cekungan Cai
Desain lamping (Dengdekkeun ka arah kaluaran debit polutan) sareng saringan stainless steel bakal ningkatkeun limpahan sareng debit polusi sakaligus mersihan polutan sareng kokotor dina baskom.

Structure chart of ICE cross-flow Closed Circuit Cooling Tower
ICE cross-flow Closed Circuit Cooling Tower system applied in brewery
ICE cross-flow Closed Circuit Cooling Tower System applied in chemical plant
ICE cross-flow Closed Circuit Cooling Tower System applied in petroleum refineries

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Parameter Téknis Cross-flow Closed-circuit Cooling Tower

    Modél

    Kipas angin

    Pompa Nyemprot

    Ukuran pipa inlet / outlet

    Beurat bersih

    Fungsi Beurat

    Diménsi

    Volume hawa

    Kakuatan

    Qty.

    Laju Aliran

    Kakuatan

    m3 / h

    KW

    Unit

    m3 / h

    KW

    DN

    KG

    KG

    L * W * H(mm)

    HICE-60T

    60000

    4

    1 45

    1.5

    DN100

    3370

    4300

    2110x2410x4225

    HICE-65T

    60000

    4

    1 45

    1.5

    DN100

    3580

    4500

    2110x2410x4225

    HICE-70T

    65000

    5.5

    1 45

    1.5

    DN100

    3650

    4600

    2110x2410x4225

    HICE-80T

    62000

    4

    1 65

    2.2

    DN100

    4060

    5100

    2210x3030x4265

    HICE-85T

    75000

    5.5

    1 65

    2.2

    DN100

    4150

    5200

    2210x3030x4265

    HICE-95T

    75000

    5.5

    1 65

    2.2

    DN125

    4430

    5500

    2210x3030x4265

    HICE-100T

    75000

    5.5

    1 65

    2.2

    DN125

    4880

    6200

    2210x3030x4965

    HICE-105T

    87000

    7.5

    1 65

    2.2

    DN125

    4950

    6300

    2210x3030x4965

    HICE-130T

    2X65000

    2X5.5

    2 100

    3

    DN150

    5780

    7500

    3860x2410x4225

    HICE-140T

    2X60000

    2X4

    2 100

    3

    DN150

    6020

    7800

    3860x2410x4225

    HICE-150T

    2X72000

    2X7.5

    2 100

    3

    DN150

    6260

    8100

    3860x2410x4225

    HICE-165T

    2X62000

    2X4

    2 130

    4

    DN150

    6830

    9500

    4070x2610x4965

    HICE-180T

    2X75000

    2X5.5

    2 130

    4

    DN200

    6970

    9700

    4070x2610x4965

    ICE cross-flow Closed Circuit Cooling Tower system applied in brewery ICE cross-flow Closed Circuit Cooling Tower System applied in chemical plant ICE cross-flow Closed Circuit Cooling Tower System applied in petroleum refineries

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk