• Cross-flow Closed Circuit Cooling Towers / Evaporative Closed-circuit Coolers

    Cross-flow Closed Circuit Cooling Towers / Evaporative Closed-circuit Coolers

    Salaku induksi jinis silang aliran menara pendingin épaporatif, cairan menara (cai, minyak atanapi propiléna glikol) digunakeun pikeun nyayogikeun anu dikurung dina coil sareng henteu kakeunaan langsung kana hawa. Coil fungsi pikeun ngasingkeun cairan prosés tina hawa luar, ngajaga éta beresih jeung rereged bébas dina loop katutup. Di luar coil, aya cai anu nyemprotkeun coil sareng dicampur sareng hawa luar pikeun ngaluarkeun hawa haneut tina menara anu tiis kana suasanana salaku bagian tina cai nguap. Cai tiis di luar coil dikurebkeun deui sareng dianggo deui: cai tiis gelung deui ka awal prosés pikeun nyerep langkung panas nalika ngejat. Éta ngabantosan ngajaga cairan prosés anu bersih anu bakal ngirangan biaya perawatan sareng operasi.