• Counter-flow Closed Circuit Cooling Towers / Evaporative Closed-circuit Coolers

    Counter-flow Closed Circuit Cooling Towers / Evaporative Closed-circuit Coolers

    Hawa garing anu disejukkeun lebet kana louvers di unggal sisi menara di handapeun, sareng ditarik ka luhur sareng kana coil ku gaya tina kipas aksial anu dipasang di luhur, ngaganggu cai anu murag (asalna tina sistem distribusi cai) sareng ningkatkeun efisiensi mindahkeun panas dina kaayaan hawa baseuh panas dileupaskeun tina menara kana atmosfir. Salami prosés damel ieu, sajumlah alit cai sirkulasi ulang ngejat kumargi transfer panas laten ngalangkungan tabung sareng tembok gulungan, ngaleungitkeun panas tina sistem. Dina modeu operasi ieu, kusabab kinerja nguap nurunkeun suhu cai anu tinggaleun sareng énergi kipas parantos disimpen.

  • Cross-flow Closed Circuit Cooling Towers / Evaporative Closed-circuit Coolers

    Cross-flow Closed Circuit Cooling Towers / Evaporative Closed-circuit Coolers

    Salaku induksi jinis silang aliran menara pendingin épaporatif, cairan menara (cai, minyak atanapi propiléna glikol) digunakeun pikeun nyayogikeun anu dikurung dina coil sareng henteu kakeunaan langsung kana hawa. Coil fungsi pikeun ngasingkeun cairan prosés tina hawa luar, ngajaga éta beresih jeung rereged bébas dina loop katutup. Di luar coil, aya cai anu nyemprotkeun coil sareng dicampur sareng hawa luar pikeun ngaluarkeun hawa haneut tina menara anu tiis kana suasanana salaku bagian tina cai nguap. Cai tiis di luar coil dikurebkeun deui sareng dianggo deui: cai tiis gelung deui ka awal prosés pikeun nyerep langkung panas nalika ngejat. Éta ngabantosan ngajaga cairan prosés anu bersih anu bakal ngirangan biaya perawatan sareng operasi. 

  • Induced Draft Cooling Towers with Rectangular Appearance

    Ngajalankeun Draft Cooling Towers kalayan Rectangular Appearance

    Menara pendinginan sirkuit kabuka mangrupikeun parangkat anu ngagunakeun prinsip alamiah: jumlah minimum cai ngabubarkeun panas ku penguapan paksa pikeun niiskeun peralatan anu aya hubunganana.

  • Round Bottle Type Counter-flow Cooling Towers

    Babak Tipe Botol Counter-flow Cooling Towers

    Menara pendinginan sirkuit kabuka mangrupikeun penukar panas, anu ngamungkinkeun cai didinginkan ku kontak langsung sareng hawa.

    Mindahkeun panas tina cai kana hawa dilaksanakeun sawaréh ku mindahkeun panas anu masuk akal, tapi utamina ku mindahkeun panas laten (évaporasi tina sabagian cai kana hawa), anu ngamungkinkeun pikeun ngahontal suhu anu langkung handap tina suhu lingkungan.

  • Induced Draft Cross-flow Towers for Power Generation, Large-scale HVAC and Industrial Facilities

    Dihorong Draft Cross-flow Towers pikeun Pembangkit Listrik, HVAC skala ageung sareng Fasilitas Industri

    Menara pendinginan séri ieu diinduksi draf, menara lintas-aliran sareng disesuaikan sesuai sareng kabutuhan pelanggan ngeunaan kinerja, struktur, drift, konsumsi listrik, pompa sareng biaya target.