Sistem Filtrasi Keusik ICE Tinggi kanggo Perawatan Cai Sirkulasi Towers '

Pedaran pondok:

Partikel anu tanggung jawab pikeun ngarobih permukaan mindahkeun panas langkung alit tibatan 5 mikron. Saringan cai menara épisiensi épisiensi tinggi ngaleupaskeun partikel anu saé pisan ieu pikeun nyayogikeun manpaat leres cai tiis anu bersih.


Prinsip prosés

Parameter Téknis

Aplikasi

Tanda Produk

Saringan Keusik Efisiensi Tinggi

Pangwangunan saringan keusik anu saé parantos ngaévolusi filtrasi cai tiis. Padet anu ditangguhkeun ayeuna tiasa sacara épéktip dikaluarkeun janten 1/2 micron kalayan saringan cuci otomatis. Saringan multimédia téknologi anu langkung lami ngan ukur turun dugi ka 10 mikron. Kusabab kaseueuran partikel cai anu aya dina kisaran ukuran 1/2 dugi 5 mikron, saringan épisiénsi anu langkung saé langkung saé pikeun miceun rereged anu nyusahkeun ieu. Saringan anu langkung éfisién hartosna hasilna ningkat pisan ku saringan anu langkung alit. Saringan éfisién luhur ICE nganggo pasir ultrafine pikeun nyayogikeun filtrasi anu langkung épéktip ieu. Peta lintas-aliran cai di peuntas permukaan média finer nyegah plugging gancang ku ngadorong rereged ka area panyimpenan. Henteu ngan ukur efisiensi filtrasi ningkatkeun sacara dramatis, tapi saringanna peryogi dugi ka 10 kali cai backwash kirang.

Saringan Épéktip Ongkos

Saringan éfisién luhur ICE langkung épisién dina ngaleupaskeun partikel anu saé pisan anu nyéhatkeun menara ngagosok tina hawa. Éféktivitas anu ningkat pisan ieu ngamungkinkeun saringan ieu ukuranana 4 dugi 5 kali langkung alit tibatan saringan multimédia bari nyayogikeun cai anu langkung bersih. Multimedia nyaring sisi-aliran 5 dugi ka 10% tina tingkat resirkulasi, sedengkeun saringan épisiensi tinggi ngan kedah 1 dugi ka 3%. Entong nyéépkeun artos dina saringan épisién anu ageung nganggo téknologi lami.

Mangpaat Cai Saring Bersih

Permukaan mindahkeun panas anu langkung bersih ngamungkinkeun alat-alat pikeun beroperasi langkung épisién hasilna ngirangan biaya énergi.
Umur alat diperpanjang kusabab ngirangan tingkat korosi.
Éféktivitas pangobatan mikroba ningkat hasilna di tempat damel anu langkung séhat.
Pangropéa paranti sareng downtime henteu dijadwalkeun dikirangan kusabab sumps anu langkung bersih, ngeusi sareng bursa panas.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk