Épékstasi épisiensi tinggi Kondensor épapérasi pikeun Industrial Refrigeration / Cold Chain Process / HAVC System

Prinsip Operasi

ZICE series evaporative condenser mangrupikeun salah sahiji alat tukeur panas éfisién anu tinggi direnovasi sareng dikembangkeun dumasar kana perolehan téknologi pertukaran-panas paling canggih di dunya. 

Kondensor nguap ngagunakeun cai sareng hawa salaku médiér pendingin anu ngarobih gas kulkas tina kaayaan gas kana kaayaan cair. Uap anu bakal dikondensikeun medarkeun kana koil kondensasi, anu teras-terasan baseuh di luar ku sistem cai anu medar deui. Hawa sacara sakaligus ditiup ka luhur kana coil, nyababkeun bagian alit tina cai anu medar deui ngejat. Évaporasi ieu ngaluarkeun panas tina coil, mendingan sareng kondensasi uap dina coil.

ICE High-efficiency Evaporative Condenser Application case A
ICE High-efficiency Evaporative Condenser Application case B
ICE High-efficiency Evaporative Condenser Application case C

Mesin ieu khususna cocog dina prosés pendinginan industri sareng ranté tiis, mastikeun réliabilitas, épisiensi tinggi sareng biaya operasional anu rendah. Kondensor nguap ZICE ngagaduhan manpaat sapertos kieu:

ICE High-efficiency Evaporative Condenser Application case D
ICE High-efficiency Evaporative Condenser Application case E
ICE High-efficiency Evaporative Condenser - Component Coil Picture

Desain anu merenah pikeun M.henteuenance:
Panto aksés anu ageung nyayogikeun aksés gampang kana interior unit pikeun pamariksaan sareng perawatan sadidinten.

Pamariksaan sareng Pangropéa kalayan Henteu Downtime:
Jago bola sareng saringan dross tiasa diparios sareng diropatkeun bari henteu lirén operasi alatna. Kusabab aliran hawa sareng cai dina jalur anu sajajar, éta ogé sanggup mariksa sareng ngalereskeun nozel sareng gulungan nalika prosés ngaji.

Kinerja Sistem Pangluhurna kalayan Biaya Operasional Terendah:
Téknologi aliran gabungan ningkatkeun épisiénsi: sistem anu handap ngembunkeun hawa sahingga ngirangan kakuatan kompresor, ngahémat dugi ka 15% énergi dibandingkeun sareng sistem anu didinginkan ku hawa tradisional.

Pilihan Cekap Ekstrim pikeun Aplikasi ageung:
Total biaya kapamilikan anu panghandapna, biaya instalasi anu panghandapna, sareng tata ruang anu pangsaéna pikeun maksimalkeun panempatan ku cara ngagabungkeun kondensor tradisional, menara pendingin, pompa cai sirkulasi, baskom sareng pipa sambung sasarengan.
ZICE condenser evaporative nganteurkeun kinerja anu efisien dina unit anu gampang dijaga kusabab téknologi patén ngirangan muatan kulkas, sambungan sareng beurat alat, hindarkeun résiko skala tapi samentawis aksés aksés, kalenturan sareng palayanan instalasi parantos ningkat sareng éta sababna disebat modél kapasitas maksimum. 

canshu
Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami