Babak Tipe Botol Counter-flow Cooling Towers

Pedaran pondok:

Menara pendinginan sirkuit kabuka mangrupikeun penukar panas, anu ngamungkinkeun cai didinginkan ku kontak langsung sareng hawa.

Mindahkeun panas tina cai kana hawa dilaksanakeun sawaréh ku mindahkeun panas anu masuk akal, tapi utamina ku mindahkeun panas laten (évaporasi tina sabagian cai kana hawa), anu ngamungkinkeun pikeun ngahontal suhu anu langkung handap tina suhu lingkungan.


Prinsip prosés

Parameter Téknis

Aplikasi

Tanda Produk

Prinsip Operasi:

Cai panas pikeun didinginkan dipompa ka luhur menara pendinginan anu kabuka ngalangkungan pipa. Cai ieu dibagi sareng disebarkeun dina permukaan bursa panas ku nozel distribusi cai tekanan rendah.

Ditiup ku kipas angin, hawa seger asup kana bagian handap unit menara pendinginan kabuka sareng kabur ngaliwatan bagian luhur saatos dipanaskeun sareng jenuh ku ngalangkungan permukaan bursa panas anu baseuh.
Salaku hasil tina tegangan permukaan, kusabab permukaan bursa, cai nyebarkeun dina cara seragam, murag ka handap sakabeh jangkungna. Permukaan bursa teras ningkat.
Cai, tiis kusabab ventilasi paksa, ragrag kana baskom condong di handapeun menara. Teras caina diseuseup ngalangkungan saringan. Eliminator drift anu aya di outlet hawa ngirangan karugian drifts.

Menara pendingin aliran tipe botol botol ngadopsi alat panyiram tekanan rendah otomatis anu berputar pikeun ngadistribusikaeun cai sacara merata dina menara. Ieu mangrupikeun menara pendingin generasi kahiji anu paling konvensional sareng ékonomis saprak ayana menara pendingin. Casing Fiberglass Reinforced Polyester (FRP) bentukna bunderan sahingga ngaleungitkeun syarat posisi khusus sareng henteu kapangaruhan ku arah angin anu aya. Modél ieu cocog pikeun kabutuhan tiis leutik, mimitian ti 5 HRT (ton panolakan panas) dugi ka 1500HRT. Menara pendingin séri ieu cocog pikeun aplikasi HVAC umum sareng sababaraha prosés prosés manufaktur.

Fitur:

Efisiensi tinggi sareng kinerja

Hemat énergi

Ringan & awét

Instalasi gampang

Pangropéa gampang

Pilihan sora handap aya


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami