• Round Bottle Type Counter-flow Cooling Towers

    Babak Tipe Botol Counter-flow Cooling Towers

    Menara pendinginan sirkuit kabuka mangrupikeun penukar panas, anu ngamungkinkeun cai didinginkan ku kontak langsung sareng hawa.

    Mindahkeun panas tina cai kana hawa dilaksanakeun sawaréh ku mindahkeun panas anu masuk akal, tapi utamina ku mindahkeun panas laten (évaporasi tina sabagian cai kana hawa), anu ngamungkinkeun pikeun ngahontal suhu anu langkung handap tina suhu lingkungan.