Ngajalankeun Draft Cooling Towers kalayan Rectangular Appearance

Pedaran pondok:

Menara pendinginan sirkuit kabuka mangrupikeun parangkat anu ngagunakeun prinsip alamiah: jumlah minimum cai ngabubarkeun panas ku penguapan paksa pikeun niiskeun peralatan anu aya hubunganana.


Prinsip prosés

Parameter Téknis

Aplikasi

Tanda Produk

Prinsip Operasi:

Cai haneut tina sumber panas dipompa kana sistem distribusi cai di luhur menara ngalangkungan pipa. Cai ieu dibagi sareng disebarkeun dina dek anu baseuh eusian ku nozel distribusi cai tekanan rendah. Sakaligus, hawa ditarik ngalangkungan inlet hawa langkung caket dina dasar menara sareng angkat ka luhur ngalangkungan ngeusi dek baseuh anu sabalikna tina aliran cai. Sabagéan leutik tina cai dihuapkeun anu ngaluarkeun panas tina cai sésana. Hawa beueus haneut ditarik dina luhur menara tiis ku kipas angin teras dibuang ka suasanana. Cai anu tiis diseuseuh kana baskom di handapeun menara sareng dipulangkeun ka sumber panas. Desain ieu (debit udara vertikal) ngémutan hawa panas naék ka luhur sareng aya jarak anu tangtu antara asupan hawa seger sareng outlet hawa anu haneut pikeun ngirangan kasempetan rékululasi hawa. 

Structure chart of ICE open circuit draft induced cooling towers with rectangular appearance

Kaunggulan tina Open Circuit Cooling Tower:

Ngurangan Konsumsi Energi (Éta menara pendinginan pang éfisiénna dina industri)

Pangaruh Lingkungan Lemah (Sora operasi rendah sareng kipas efisien premium)

Awét sareng Ringan-beurat pikeun Instalasi sareng Pangropéa Gampang.

Struktur Résistansi Luhur pikeun minuhan sarat angin sareng gempa.

Pamilihan fléksibel dina bagian konci pikeun proyék-proyék khusus.

Structure chart of ICE rectangualr open cooling towers.JPG

Konfigurasi:

Struktur sareng Panél
Menara pendinginan standar ICE nganggo lambaran baja dilapis tahan tahan karat anu énggal anu diwangun séng salaku substrat utama, dina kombinasi sareng Al, Mg sareng jumlah silikon.

Cekungan Cai
Baja (bahan anu sami sareng kandelna) baskom kumplit sareng handapeun desain lamping pikeun nyingkahan stagnasi cai. Sareng éta mangrupikeun konéksi saluran cai sareng saringan anti-vortéks, konéksi perdarahan sareng limpahan, sambungan cai make-up kumplit sareng klep apungan, kisi-kisi inlet hawa PVC anu diperkuat sareng pipa perdarahan.

Eusian Dek Basah / Panukar Panas
Menara pendingin kabuka persegi panjang ICE dilengkepan bungkus eusian nguap herringbone ekslusif anu didamel tina foil PVC anu dilas sasarengan sareng bentukna pas pikeun ngaoptimalkeun karusuhan cairan pikeun ningkatkeun efisiensi bursa panas.

Bagéan kipas
ICE open circuit tower munara dipasang sareng kipas aksial generasi pangénggalna, kalayan impeller saimbang sareng agul anu tiasa diatur sareng profil épisiensi tinggi. Kipas sora low sayogi saatos paménta.

Structure chart with remarks of ICE open circuit draft induced cooling towers with rectangular appearance

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami