Dihorong Draft Cross-flow Towers pikeun Pembangkit Listrik, HVAC skala ageung sareng Fasilitas Industri

Pedaran pondok:

Menara pendinginan séri ieu diinduksi draf, menara lintas-aliran sareng disesuaikan sesuai sareng kabutuhan pelanggan ngeunaan kinerja, struktur, drift, konsumsi listrik, pompa sareng biaya target.


Prinsip prosés

Parameter Téknis

Aplikasi

Tanda Produk

Prinsip Operasi:

Éta cocog pisan pikeun aplikasi industri anu beurat dina pembangkit listrik, pepelakan pupuk, kompleks pétrokimia sareng pemurnian minyak bumi sareng seueurna menara énggal didamel tina gentian kaca seuneu kusabab kakuatanana anu kuat sareng sifat tahan resistansi / korosi. 

Mangrupikeun rentang anu serbaguna ngémutan pamundut anu béda tina tata perenah. Tower in-line mangrupikeun tata letak standar pikeun alesan épisiénsi, tapi paralel di-line, back to back, sareng konfigurasi buleud ogé mangrupikeun pilihan nalika rencana plot peryogi pendekatan anu béda.

ICE Induced Draft Cross-flow Towers for Power Generation- Large-scale HVAC and Industrial Facilities Application Picture

Konfigurasi Babak

Konfigurasi buleud tiasa janten solusi anu pas pikeun situs anu kawates. 

Konfigurasi dina garis

Ngawangun menara ku cara anu linier nyayogikeun pangaturan kalayan pangsaeutikna konsumsi kakuatan, kalebet ngirangan konsumsi énergi kipas sareng sirah ngompa panghandapna. Perhatoskeun aksés udara anu épéktip, jangkungna sareng biaya menara diminimalkeun. 

Konfigurasi Balik-ka-Balik

Konfigurasi munara tukang-to-balik tiasa pas dina watesan situs nalika teu mungkin pikeun tata ruang anu langkung. Ngabandingkeun sareng susunan linier, énergi kipas sareng sirah ngompa duanana ningkat anu bakal ngakibatkeun biaya anu langkung luhur tapi épisiensi termal anu langkung handap. 

Konfigurasi Paralel Dina Paralel

Upami henteu mungkin pikeun perenah menara dina hiji garis, teu kunanaon pikeun meulah sareng ngatur menara kana dua atanapi langkung unit anu disusun dina konfigurasi paralel paralel ngémutan poin-poin ieu: 

Éta sacara substansi bakal ngirangan menara ngompa sirah ku ngabagi luas inlet hawa antara dua rupa menara.

Éta sacara signifikan tiasa ngirangan biaya menara dimungkinkeun ku jangkungna menara ngirangan sareng kéngingkeun épisiénsi.

Éta ngirangan énergi kipas ku cara kéngingkeun deui épisiensi anu leungit ku dua inlets hawa.

Éta ngirangan panjang dipasang ku ngamangpaatkeun daérah antara menara pikeun liang pompa, pipa, sareng bekel aksés.

Kapasitas termal anu langkung dipercaya ku cara motong hawa narik cai anu murag janten dua.

Pangropéa anu langkung gampang sareng operasi anu dipentaskeun ku cara nyayogikeun fasilitas sareng menara anu gampang terasing


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • ICE Induced Draft Cross-flow Towers for Power Generation- Large-scale HVAC and Industrial Facilities Application Picture

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami