Warta

  • Lega Aplikasi pikeun Cooling Tower

    Tower cooling utamina dianggo pikeun manaskeun, ventilasi, sareng AC (HVAC) sareng tujuan industri. Éta nyayogikeun operasi anu épéktip hemat sareng énergi pikeun sistem anu peryogi tiis. Langkung ti 1500 fasilitas industri nganggo seueur cai pikeun niiskeun pepelakanana. HVAC ...
    Maca deui
  • Sistem Perawatan Cai pikeun Cooling Tower

    Pikeun perusahaan industri anu nganggo menara pendingin pikeun fasilitas na, sababaraha jinis sistem pangobatan cai menara pendinginan biasana diperyogikeun pikeun mastikeun prosés anu épisién sareng umur palayanan anu langkung lami. Upami cai menara anu tiis ditingalkeun, pertumbuhan organik, fouling, skala, sareng korosi tiasa ...
    Maca deui
  • Pambuka Dasar pikeun Cooling Towers

    Menara pendingin mangrupikeun panukar panas, di jero anu panas ditarik tina cai ku kontak antara cai sareng hawa. Menara tiis nganggo épaporasi cai pikeun nolak panén tina prosés sapertos ngagolakkeun cai anu medar anu dianggo dina kilang minyak, pembangkit kimia, pembangkit listrik, baja ...
    Maca deui