• ICE MBR Membrane Module of Industrial Wastewater Treatment for Cooling Tower System

    ICE MBR Membrane Module of Industrial Wastewater Perawatan pikeun Cooling Tower System

    Membrane Bioreactor (MBR) mangrupikeun salah sahiji téknologi canggih anu dikembangkeun ti akhir abad ka-20 anu mangrupikeun kombinasi anu épéktip pikeun prosés pamisahan mémbran sareng téknologi biologis. Téknologi pipisahan mémbran ngagantikeun metode sludge aktif tradisional sareng unit saringan normal; kamampuan pisah na anu kuat tiasa ngajantenkeun karusuhan SS caket janten nol. Waktos ingetan hidrolik (HRT) umur sludge (SRT) lengkep dipisahkeun; cai outlet aya dina kualitas anu saé sareng stabil anu bakal dianggo deui tanpa perlakuan tingkat katilu. Milik kana cai ékonomi sareng épéktip kalayan kaamanan anu luhur, ruang lingkup daur ulang cai limbah parantos lega. 

  • Counter-flow Closed Circuit Cooling Towers / Evaporative Closed-circuit Coolers

    Counter-flow Closed Circuit Cooling Towers / Evaporative Closed-circuit Coolers

    Hawa garing anu disejukkeun lebet kana louvers di unggal sisi menara di handapeun, sareng ditarik ka luhur sareng kana coil ku gaya tina kipas aksial anu dipasang di luhur, ngaganggu cai anu murag (asalna tina sistem distribusi cai) sareng ningkatkeun efisiensi mindahkeun panas dina kaayaan hawa baseuh panas dileupaskeun tina menara kana atmosfir. Salami prosés damel ieu, sajumlah alit cai sirkulasi ulang ngejat kumargi transfer panas laten ngalangkungan tabung sareng tembok gulungan, ngaleungitkeun panas tina sistem. Dina modeu operasi ieu, kusabab kinerja nguap nurunkeun suhu cai anu tinggaleun sareng énergi kipas parantos disimpen.

  • Cross-flow Closed Circuit Cooling Towers / Evaporative Closed-circuit Coolers

    Cross-flow Closed Circuit Cooling Towers / Evaporative Closed-circuit Coolers

    Salaku induksi jinis silang aliran menara pendingin épaporatif, cairan menara (cai, minyak atanapi propiléna glikol) digunakeun pikeun nyayogikeun anu dikurung dina coil sareng henteu kakeunaan langsung kana hawa. Coil fungsi pikeun ngasingkeun cairan prosés tina hawa luar, ngajaga éta beresih jeung rereged bébas dina loop katutup. Di luar coil, aya cai anu nyemprotkeun coil sareng dicampur sareng hawa luar pikeun ngaluarkeun hawa haneut tina menara anu tiis kana suasanana salaku bagian tina cai nguap. Cai tiis di luar coil dikurebkeun deui sareng dianggo deui: cai tiis gelung deui ka awal prosés pikeun nyerep langkung panas nalika ngejat. Éta ngabantosan ngajaga cairan prosés anu bersih anu bakal ngirangan biaya perawatan sareng operasi. 

  • Induced Draft Cooling Towers with Rectangular Appearance

    Ngajalankeun Draft Cooling Towers kalayan Rectangular Appearance

    Menara pendinginan sirkuit kabuka mangrupikeun parangkat anu ngagunakeun prinsip alamiah: jumlah minimum cai ngabubarkeun panas ku penguapan paksa pikeun niiskeun peralatan anu aya hubunganana.

  • Round Bottle Type Counter-flow Cooling Towers

    Babak Tipe Botol Counter-flow Cooling Towers

    Menara pendinginan sirkuit kabuka mangrupikeun penukar panas, anu ngamungkinkeun cai didinginkan ku kontak langsung sareng hawa.

    Mindahkeun panas tina cai kana hawa dilaksanakeun sawaréh ku mindahkeun panas anu masuk akal, tapi utamina ku mindahkeun panas laten (évaporasi tina sabagian cai kana hawa), anu ngamungkinkeun pikeun ngahontal suhu anu langkung handap tina suhu lingkungan.

  • Induced Draft Cross-flow Towers for Power Generation, Large-scale HVAC and Industrial Facilities

    Dihorong Draft Cross-flow Towers pikeun Pembangkit Listrik, HVAC skala ageung sareng Fasilitas Industri

    Menara pendinginan séri ieu diinduksi draf, menara lintas-aliran sareng disesuaikan sesuai sareng kabutuhan pelanggan ngeunaan kinerja, struktur, drift, konsumsi listrik, pompa sareng biaya target.

  • ICE Chemical Dosing System for Water Treatment in Cooling Tower System

    Sistem Dosis Kimia ICE pikeun Perlakuan Cai dina Sistem Menara Pendingin

    Operasi sistem pendinginan langsung mangaruhan réliabilitas, épisiénsi, sareng biaya prosés industri, kelembagaan, atanapi industri naon waé. Ngawaskeun sareng ngajaga kendali korosi, déposisi, kamekaran mikroba, sareng operasi sistem penting pisan pikeun nyayogikeun Total Cost of Operation. Léngkah munggaran pikeun ngahontal minimum nya éta milih program pangubaran anu cocog sareng kaayaan operasi pikeun ngaleutikan setrés sistem.

  • ICE Industrial Water Softener System for Cooling Tower Source Water

    ICE Industrial Softener Water System pikeun Cai Sumber Menara Tiis

    Pelunakan cai mangrupikeun prosés pemurnian cai anu ngagunakeun téknologi pertukaran ion pikeun ngaleungitkeun mineral anu alami sapertos kalsium sareng magnesium tina cai pikeun nyegah penumpukan dina pipa sareng alat-alat. Prosésna sering dianggo dina pangaturan komérsial sareng industri pikeun mempermudah panggunaan panggunaan sareng manjangan umur pakéan penanganan cai.

  • ICE High Efficiency Sand Filtration System for Cooling Towers’ Circulation Water Treatment

    Sistem Filtrasi Keusik ICE Tinggi kanggo Perawatan Cai Sirkulasi Towers '

    Partikel anu tanggung jawab pikeun ngarobih permukaan mindahkeun panas langkung alit tibatan 5 mikron. Saringan cai menara épisiensi épisiensi tinggi ngaleupaskeun partikel anu saé pisan ieu pikeun nyayogikeun manpaat leres cai tiis anu bersih.

  • ICE Industrial Reverse Osmosis System for Cooling Tower Water System

    ICE Industrial Reverse Osmosis System pikeun Cooling Tower Water System

    Reverse Osmosis / RO mangrupikeun téknologi anu dianggo pikeun ngaleungitkeun padet anu leyur sareng pangotor tina cai nganggo mémbran RO semi-permeabel anu ngamungkinkeun jalan cai tapi nyéépkeun mayoritas padet anu leyur sareng rereged anu sanés. Mémbran RO ngabutuhkeun cai dina kaayaan tekanan tinggi (langkung ageung tibatan tekanan osmotik) pikeun ngalakukeun ieu

  • High-efficiency Evaporative Condenser for Industrial Refrigeration / Cold Chain Process / HAVC System