ICE Industrial Reverse Osmosis System pikeun Cooling Tower Water System

Pedaran pondok:

Reverse Osmosis / RO mangrupikeun téknologi anu dianggo pikeun ngaleungitkeun padet anu leyur sareng pangotor tina cai nganggo mémbran RO semi-permeabel anu ngamungkinkeun jalan cai tapi nyéépkeun mayoritas padet anu leyur sareng rereged anu sanés. Mémbran RO ngabutuhkeun cai dina kaayaan tekanan tinggi (langkung ageung tibatan tekanan osmotik) pikeun ngalakukeun ieu


Prinsip prosés

Parameter Téknis

Aplikasi

Tanda Produk

Naon Reverse Osmosis?

Cai anu nembus mémbran RO disebat salaku "permeat" sareng uyah anu leyur anu ditolak ku mémbran RO disebat "konséntrat". Sistem RO anu dijalankeun leres tiasa miceun dugi ka 99,5% uyah sareng kokotor anu leyur anu lebet.

Prosés Pangobatan Cai Reverse Osmosis RO

Tutuwuhan osmosis tibalik industri kalebet pre-filter multimédia, pelembut cai atanapi sistem dosis anti-scalant, sistem dosis de-klorinasi, unit osmosis tibalik kalayan mémbran semi-permeabel, sareng sterilizer UV atanapi pos klorinasi salaku pangobatan post. Mesin RO ieu nerapkeun téknologi osmosis tibalik ku ngangkut cai umpan ngalangkungan pre-filter multimédia pikeun miceun partikel anu langkung ageung tibatan 10-mikron. Teras cai disuntik ku bahan kimia anti-scalants pikeun ngendalikeun kekerasan fouling anu tiasa nyababkeun karusakan dina mémbran mesin RO. Pilihan pretreatment ieu ngagaduhan kamampuan ngaleungitkeun karasa, klorin, bau, warna, beusi, sareng walirang. Cai teras neraskeun kana unit osmosis tibalik dimana pompa tekanan tinggi nerapkeun tekanan ekstrim kana larutan anu pekat pisan, misahkeun uyah, mineral, sareng kokotor sésana anu saringan sateuacanna teu tiasa dicekel. Cai seger, diminum kaluar tina tungtung tekanan-low tina mémbran bari uyah, mineral, sareng pangotor anu sanésna dialungkeun kana solokan dina tungtung anu sanés. Anu pamungkas, cai dialirkeun kana sterilizer UV (atanapi pos klorinasi) pikeun maéhan baktéri sareng mikroba anu masih aya dina cai.

Pitunjuk Mundur Sistem Osmosis Industri

Dina raraga milih produk RO anu leres, inpormasi ieu kedah disayogikeun:
1. Tingkat laju (GPD, m3 / dinten, sareng sajabana)
2. TDS cai tés sareng analisis cai: inpormasi ieu penting pikeun nyegah mémbran tina fouling, ogé ngabantosan kami milih pangobatan anu leres.
3.Iron sareng mangan kedah dipiceun sateuacan cai asup kana unit osmosis tibalik
4.TSS kedah dipiceun sateuacan lebet kana sistem RO Industrial
5.SDI kedah kirang ti 3
6. Cai kedah leupas tina minyak sareng minyak
7. Klorin kedah dipiceun
8. tegangan, fase, sareng frekuensi anu sayogi (208, 460, 380, 415V)
9. Dimensi daérah anu diproyeksikeun dimana Industrial RO System bakal dipasang


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami