• ICE Industrial Reverse Osmosis System for Cooling Tower Water System

    ICE Industrial Reverse Osmosis System pikeun Cooling Tower Water System

    Reverse Osmosis / RO mangrupikeun téknologi anu dianggo pikeun ngaleungitkeun padet anu leyur sareng pangotor tina cai nganggo mémbran RO semi-permeabel anu ngamungkinkeun jalan cai tapi nyéépkeun mayoritas padet anu leyur sareng rereged anu sanés. Mémbran RO ngabutuhkeun cai dina kaayaan tekanan tinggi (langkung ageung tibatan tekanan osmotik) pikeun ngalakukeun ieu