• ICE Industrial Water Softener System for Cooling Tower Source Water

    ICE Industrial Softener Water System pikeun Cai Sumber Menara Tiis

    Pelunakan cai mangrupikeun prosés pemurnian cai anu ngagunakeun téknologi pertukaran ion pikeun ngaleungitkeun mineral anu alami sapertos kalsium sareng magnesium tina cai pikeun nyegah penumpukan dina pipa sareng alat-alat. Prosésna sering dianggo dina pangaturan komérsial sareng industri pikeun mempermudah panggunaan panggunaan sareng manjangan umur pakéan penanganan cai.