• ICE MBR Membrane Module of Industrial Wastewater Treatment for Cooling Tower System

    ICE MBR Membrane Module of Industrial Wastewater Perawatan pikeun Cooling Tower System

    Membrane Bioreactor (MBR) mangrupikeun salah sahiji téknologi canggih anu dikembangkeun ti akhir abad ka-20 anu mangrupikeun kombinasi anu épéktip pikeun prosés pamisahan mémbran sareng téknologi biologis. Téknologi pipisahan mémbran ngagantikeun metode sludge aktif tradisional sareng unit saringan normal; kamampuan pisah na anu kuat tiasa ngajantenkeun karusuhan SS caket janten nol. Waktos ingetan hidrolik (HRT) umur sludge (SRT) lengkep dipisahkeun; cai outlet aya dina kualitas anu saé sareng stabil anu bakal dianggo deui tanpa perlakuan tingkat katilu. Milik kana cai ékonomi sareng épéktip kalayan kaamanan anu luhur, ruang lingkup daur ulang cai limbah parantos lega.