• ICE MBR Membrane Module of Industrial Wastewater Treatment for Cooling Tower System

    ICE MBR Membrane Module of Industrial Wastewater Perawatan pikeun Cooling Tower System

    Membrane Bioreactor (MBR) mangrupikeun salah sahiji téknologi canggih anu dikembangkeun ti akhir abad ka-20 anu mangrupikeun kombinasi anu épéktip pikeun prosés pamisahan mémbran sareng téknologi biologis. Téknologi pipisahan mémbran ngagantikeun metode sludge aktif tradisional sareng unit saringan normal; kamampuan pisah na anu kuat tiasa ngajantenkeun karusuhan SS caket janten nol. Waktos ingetan hidrolik (HRT) umur sludge (SRT) lengkep dipisahkeun; cai outlet aya dina kualitas anu saé sareng stabil anu bakal dianggo deui tanpa perlakuan tingkat katilu. Milik kana cai ékonomi sareng épéktip kalayan kaamanan anu luhur, ruang lingkup daur ulang cai limbah parantos lega. 

  • ICE Chemical Dosing System for Water Treatment in Cooling Tower System

    Sistem Dosis Kimia ICE pikeun Perlakuan Cai dina Sistem Menara Pendingin

    Operasi sistem pendinginan langsung mangaruhan réliabilitas, épisiénsi, sareng biaya prosés industri, kelembagaan, atanapi industri naon waé. Ngawaskeun sareng ngajaga kendali korosi, déposisi, kamekaran mikroba, sareng operasi sistem penting pisan pikeun nyayogikeun Total Cost of Operation. Léngkah munggaran pikeun ngahontal minimum nya éta milih program pangubaran anu cocog sareng kaayaan operasi pikeun ngaleutikan setrés sistem.

  • ICE Industrial Water Softener System for Cooling Tower Source Water

    ICE Industrial Softener Water System pikeun Cai Sumber Menara Tiis

    Pelunakan cai mangrupikeun prosés pemurnian cai anu ngagunakeun téknologi pertukaran ion pikeun ngaleungitkeun mineral anu alami sapertos kalsium sareng magnesium tina cai pikeun nyegah penumpukan dina pipa sareng alat-alat. Prosésna sering dianggo dina pangaturan komérsial sareng industri pikeun mempermudah panggunaan panggunaan sareng manjangan umur pakéan penanganan cai.

  • ICE High Efficiency Sand Filtration System for Cooling Towers’ Circulation Water Treatment

    Sistem Filtrasi Keusik ICE Tinggi kanggo Perawatan Cai Sirkulasi Towers '

    Partikel anu tanggung jawab pikeun ngarobih permukaan mindahkeun panas langkung alit tibatan 5 mikron. Saringan cai menara épisiensi épisiensi tinggi ngaleupaskeun partikel anu saé pisan ieu pikeun nyayogikeun manpaat leres cai tiis anu bersih.

  • ICE Industrial Reverse Osmosis System for Cooling Tower Water System

    ICE Industrial Reverse Osmosis System pikeun Cooling Tower Water System

    Reverse Osmosis / RO mangrupikeun téknologi anu dianggo pikeun ngaleungitkeun padet anu leyur sareng pangotor tina cai nganggo mémbran RO semi-permeabel anu ngamungkinkeun jalan cai tapi nyéépkeun mayoritas padet anu leyur sareng rereged anu sanés. Mémbran RO ngabutuhkeun cai dina kaayaan tekanan tinggi (langkung ageung tibatan tekanan osmotik) pikeun ngalakukeun ieu